Logo
PO - PÁ 8.00 - 20.00 hod
0 ks
za 0,00 Kč
Nákupní košík je prázdný
Potřebujete poradit? Neváhejte nás kontaktovat.
Nakupte ještě za 10 000,00 Kč a máte dopravu ZDARMA
Novinky
17.03.2020
E-SHOP JE STÁLE V PROVOZU.
Prodej nepřerušen, objednávat můžete stále. Zboží Vám doveze dopravce až k Vám domů. Česká pošta i PPL fungují. Pouze OSOBNÍ ODBĚRY na depech dopravc... číst celé
09.02.2020
AKCE DOPRAVA ZDARMA
DOPRAVU ZDARMA nás nabízíme na více než 1300 vybraných produktů.   Platí pouze pokud je v textu u produktu napsáno DOPRAVA ZDARMA, nebo při objedná... číst celé
02.01.2020
Záruka 5 let na Wilo Stratos MAXO a Yonos MAXO
02.01.2020 Prodloužená záruka na 5 let. Platí na oběhová čerpadla WILO STRATOS MAXO a WILO YONOS MAXO zakoupená v našem eshopu. Platí na p... číst celé
Zobrazit všechny novinky

 

 

Doprava


 

On-line platby
  1. Úvod
  2. Souhlas se zpracováním osobních údajů pro účely použití funkce Hlídací pes
Souhlas se zpracováním osobních údajů pro účely použití funkce Hlídací pes
  1. Udělujete tímto souhlas firmě JOSEF KROUŽIL, se sídlem V. Volfa 1335/33, IČ 60068957, zapsaná u Magistrát města České Budějovice, nám. Přemysla Otakara II. 1/1, 370 92  České Budějovice, Obecní živnostenský úřad České Budějovice, č.j. : Ž-01/04/05935, ev.č. : 330101-51483-00, (dále jen „Správce“), aby ve smyslu nařízení Evropského parlamentu a Rady (EU) č. 2016/679 o ochraně fyzických osob v souvislosti se zpracováním osobních údajů a o volném pohybu těchto údajů a o zrušení směrnice 95/46/ES (obecné nařízení o ochraně osobních údajů) (dále jen „Nařízení“), zpracovával/a následující osobní údaje:

    • emailovou adresu
  2. Emailová adresa bude zpracována za účelem:

    • využití funkce Hlídací pes – zaslání e-mailové notifikace, jakmile se změní skladovost / cena zvoleného produktu dle požadovaných preferencí uživatele
  3. Souhlas udělujete na zpracování po dobu 180 dní a to za účelem:

    • zaslání e-mailové notifikace, jakmile se změní skladovost / cena zvoleného produktu dle požadovaných preferencí uživatele.
  4. Zpracování osobních údajů je prováděno Správcem osobních údajů, osobní údaje však mohou zpracovávat i tito zpracovatelé:

    • Poskytovatelem služby Eshop-rychle, provozované společností Golemos s.r.o., sídlem Zátkovo nábřeží 448/73, 370 01, České Budějovice
    • Případně další poskytovatelé zpracovatelských softwarů, služeb a aplikací, které však v současné době společnost nevyužívá.
  5. Osobní údaje nebudou předány mimo území EU.

  6. Souhlas se zpracováním lze vzít kdykoliv zpět, a to zasláním emailu na kontaktní adresu ..……………. s žádostí o odhlášení, nebo kliknutím v obdrženém mailu Hlídacího psa.

  7. Vezměte, prosíme, na vědomí, že podle Nařízení máte právo:

    • vzít souhlas se zpracováním osobních údajů kdykoliv zpět, toto zpětvzetí bude mít za následek odstranění e-mailové adresy z funkce Hlídací pes
    • požadovat po Správci informaci, jaké vaše osobní údaje zpracovává
    • vyžádat si u Správce přístup k vašim zpracovávaným osobním údajům a požadovat jejich kopii
    • u automatizovaně zpracovaných osobních údajů na jejich přenositelnost
    • nechat vaše zpracovávané osobní údaje aktualizovat nebo opravit, popřípadě požadovat omezení jejich zpracování
    • požadovat po společnosti výmaz vašich osobních údajů, pokud se nejedná o osobní údaje, které je Správce povinen nebo oprávněn dále zpracovávat dle příslušných právních předpisů
    • na účinnou soudní ochranu, pokud máte za to, že vaše práva podle Nařízení byla porušena v důsledku zpracování vašich osobních údajů v rozporu s tímto Nařízením
    • v případě pochybností o dodržování povinností souvisejících se zpracováním osobních údajů se obrátit na Správce nebo na Úřad pro ochranu osobních údajů
Sledujte naše slevové akce !
Copyright © 2019 Čerpadlo Čerpadla
Vytvořeno na Eshop-rychle.czEshop-rychle.cz
Zpracování osobních údajů můžete ovlivnit úpravou svých preferencí ochrany soukromí.